スタッフブログ
2020.09.29
BLOG
唐辛子のピクルス
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Hello, everyone!
It’s been quite a while since my last entry. I hope you’re doing great despite the situation surrounding COVID-19. Staying home every weekend has become the new norm for me, with nothing much to do.
Last weekend, though, I pickled some red chili peppers in apple cider vinegar. I added an onion, a few crushed garlic cloves, and basic condiments to accentuate the flavour. I’m letting the pickles stand for about 2 to 3 months first before eating them.
I’m wondering what next to pickle. Give me some ideas, please!
Take great care!
Kind regards,
Peni
みなさんこんにちは!
久しぶりのブログ更新になってしまいました。みなさんがコロナ禍でも元気に過ごされていることを願っています。
週末を家で何もしないで過ごすことが私の新しい「普通」になりつつあります。
でも先週末は、リンゴ酢とたまねぎとニンニク、香りづけに調味料を入れてとうがらしのピクルスを作りました。
2,3か月置いてから食べようと思います。
次に何を漬けようか迷っているので、いいアイディアがあればぜひ教えてください!
ペニー