スタッフブログ

2021.02.11

BLOG

Time flies!

Hello, everyone!

I hope you’re well.

Time certainly flies! It’s February already.

I take it that you had a good start into the new year and a great winter break. Mine was great. I couldn’t go back to Fiji, so I made the effort to cook some things that I would usually eat in Fiji. I made egg custard, bread pudding, corned beef and Taro, and curry.

Here is a picture of one of my meals – puri (deep fried bread), dhal soup, and tomato chutney. They’re all very easy to make.

dav

Until next time! Take care!

Kind regards,

Peni

みなさんこんにちは!

早いもので、もう2月になりますね。

みなさん新年も良いスタートを切り、素敵な冬休みを過ごしたものと思います。今回僕も、フィジーには帰れませんでしたがとてもよい冬休みを過ごすことができました。冬休み中は、普段フィジーで食べていたものを料理してみる努力をしました。例えば、エッグカスタードやブレッドプディング、カレーやビーフとタロ芋の料理などです。

こちらの写真はプリという揚げパン、ディハルスープ、トマトチャツネで、みんなとても簡単に作ることができます。

それでは、また次回!みんなからだにk

一覧へ戻る